Disclaimer

Deze website is eigendom van Vakbroeders. Op deze website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. De informatie op deze site is bedoeld voor mensen die in Nederland wonen en voor bedrijven die in Nederland gevestigd zijn.

Aansprakelijkheid
Vakbroeders besteedt uiterste zorg aan het zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk houden van deze website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze site geen rechten worden ontleend. Vakbroeders sluit alle aansprakelijkheid uit voor elke directe of indirecte schade die het gevolg is en/of verband houdt met het gebruik van www.vakbroeders.nl of met de tijdelijke onmogelijkheid deze site te kunnen raadplegen. Alle informatie (waaronder tekst, fotoa��s, beeldmerk, huisstijl, vormgeving en logoa��s) is eigendom van Vakbroeders. Het overnemen van gegevens van www.vakbroeders.nl anders dan voor eigen gebruik is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van Vakbroeders.

Externe websites
Op deze website wordt soms gelinkt naar externe websites. De informatie op deze externe sites is door ons niet gecontroleerd op juistheid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor die informatie.

Over de disclaimer
Vakbroeders behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd op deze website.